Apelsin/choklad biskvi
God dagens!
Idag gav jag mig in på att baka chokladbiskvier med rivet apelsinskal i.
Det blev våran persolal-fika idag. tillsammans med en kopp varmt te.
Jag kommer att lägga ut recept på dessa biskvier under morgondagen.
Idag blev det även lite mandel/choklad skorpor.
Och Surdegs knäckebröd penslat med olivolja, kummin och flingsalt.
Idag gav jag mig in på att baka chokladbiskvier med rivet apelsinskal i.
Det blev våran persolal-fika idag. tillsammans med en kopp varmt te.
Jag kommer att lägga ut recept på dessa biskvier under morgondagen.
Idag blev det även lite mandel/choklad skorpor.
Och Surdegs knäckebröd penslat med olivolja, kummin och flingsalt.
Kommentarer
Postat av: Bagaren
Kan intyga att biskvierna var mkt goda ett geni drag att tillsätta apelsin till chocklad smörkrämen.
Postat av: gemzell
fin blogg filip och fan för dig vad sugen man blir :) men designen va trist! hähä.skaru ha hjälp?:)
Trackback